Facebook és Instagram hirdetések, kampányok, oldalak menedzselése

lizweb_online_marketing_

Facebook és Instagram kampánymenedzselés

Fedezze fel az online tér erejét a Facebook és Instagram kampánymenedzsment segítségével! Az ismertség növelése, a kereslet generálása, valamint a forgalom és aktivitás fokozása mind elérhető célok, amelyekben a Meta üzleti eszközei segítséget nyújtanak.

Az online világban nincs megállás, és a vállalkozások számára az online marketing eszközei nélkülözhetetlenek. A cégek sikeres marketing stratégiájában az erős online jelenlét már alapvető követelmény. Önnek ki kell emelkednie a tömegből, hogy cége látható legyen, és a legjobb megoldást nyújtsa a célközönségének.

Bízza profi csapatunkra, és mi a leghatékonyabb módszerekkel juttatjuk el üzeneteit, hogy vállalkozása minél gyorsabban növelhesse az ismertségét. Ne hagyja veszni az online lehetőségeket, hozza ki belőlük a legtöbbet, és tegye sikeressé vállalkozását az online térben!

Facebook üzleti oldal létrehozása

Facebook oldal létrehozása, beállítása, optimalizálása.

Facebook kampány tervezése

Tervezze meg Facebook és Instagram stratégiáját profi segítséggel! Azáltal, hogy meghatározzuk a célcsoportját és beállítjuk a különböző szegmenseket, segítünk elérni a legjobb eredményeket. Használja ki a közösségi média platformok nyújtotta lehetőségeket, hogy pontosan megszólítsa a célközönségét és növelje vállalkozásának sikerét. Helyezze magasabbra a lécet a versenytársai között, és dominálja a digitális térben.

Facebook kampány kivitelezése és menedzselése

Fogalmazzuk meg egyedi üzenetét a Facebook és Instagram hirdetéseken keresztül! Képekkel, videókkal és hatásos szövegekkel készítünk vonzó reklámokat, amelyek kitűnnek a tömegből. Hozza ki a legtöbbet a közösségi média platformok erejéből, és növelje üzletének láthatóságát és hatékonyságát a mi segítségünkkel.

Remarketing és dinamikus remarketing használata

Biztos már Önnel is megtörtént, hogy ellátogatott egy weboldalra, kiválasztott egy terméket, de a vásárlást későbbre halasztotta, és elhagyta a webáruházat. Ezek után azon korábban meglátogatott weboldal és termék hirdetése megjelent Ön előtt más webhelyeken, közösségi oldalakon. A remarketing lényege, hogy a weboldal elhagyása után a látogató folyamatosan újra találkozik a korábban meglátogatott céggel és termékkel.Eredményes, hatékony online marketing stratégia, mely révén újra és folyamatosan kapcsolatba léphet látogatóival, leendő vásárlóival az interneten, mobilalkalmazásokban, közösségi oldalakon és a Google keresőoldalain.

Instagram üzleti oldal, bejegyzések és hirdetések készítése

Profi csapatunk segítségével kreatív és hatásos vizuális tartalmakat hozunk létre, amelyek maximális hatást érnek el a közönségénél. Az Instagram platformjának erejét kihasználva növelje a márkája láthatóságát, építse a hűséges követőtáborát, és hozza létre a várt eredményeket. Álmodja meg, mi pedig valóra váltjuk a sikeres Instagram kampányát!

Elérhetőségek

Krenák Erzsébet
Okleveles kereskedelmi és marketing közgazdász
Online marketing specialista / PPC oktató

Tel.: +36 309 316 924

Kérdése van?

Kampánymenedzselés, oktatás, tanácsadás, mentorálás

Érdekli az online hirdetési lehetőségek világa? Szeretne szakértő tanácsot vagy mentorálást kapni? Hívjon, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és egyeztetek időpontot Önnel!


Olvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.

 Elfogadom

Referenciák
Online Marketing- Sara Beauty Spa
Online Marketing- Sara lash
Online Marketing- Step együttes
madoco
charme
silvekart-online-marketing
fmt
keramiahazak

További szolgáltatások

Chatbot használata az online marketingben

Online marketing automatizáció

Kampányelemzés, Webanalitika

Videószerkesztés – Videókampány menedzselés

Kérjen személyre szabott ajánlatot! Ide kattintva!

3
felhasználó a világon 2023-ban
6
felhasználó Magyarországon 2023-ban
3
felhasználó Magyarországon 2023-ban