Skip to main content
KKV Online Marketing előadásom a Metropolitan Egyetemen

Krenák Erzsébet

​Okleveles kereskedelmi és marketing közgazdász /
E-Business & Commerce Economist
Online Marketing Specialista /
Online Marketing Specialist
PPC Oktató / PPC trainer

Online megoldások A-Z-ig, mindezt egy helyen! Az online világ összes, még a legújabb technikáinak is profi és teljes körű alkalmazása, marketing stratégiával, kreatív tartalommal együtt!

Évek óta kampányokat vezetek Facebook és Google Ads felületeken. Hivatalos Google Partner minősítéssel rendelkezem. Szolgáltatásaim a teljesség igénye nélkül: online marketing stratégia kialakítása, hirdetések kreatív és tartalmi elkészítése a különböző csatornákon, videós kampányok lebonyolítása, landing pagek készítése, automatizált hírlevelek elkészítése. Mindig a legújabb technikákat alkalmazom. Rendszeresen konferenciákon és továbbképzéseken veszek részt. Ez napjaink leggyorsabban fejlődő iparága. Ami ma trend, pár hónap múlva elavult technikának számít! Sikerességem, az állandó nyitottságomban és folyamatos szakmai képzésemben rejlik.

Online Marketing előadásaim a Metropolitan  és a Károli Gáspár Református Egyetemen, valamint a Lurdy házban és Gödöllőn

Pável Tibor

Mérnök informatikus / Engineering Information Technologist
Webfejlesztő – webtervező / Senior Web developer & Web-designer
IT oktató / IT trainer

1997-től gyakorlatilag az internet szélesebb körű elterjedése óta foglalkozom weboldalak, webáruházak fejlesztésével, grafikai tervezéssel, online és offline kreatívok készítésével. A webfejlesztés elengedhetetlen része a megfelelő képes tartalom. Munkáim során nincs szükség külön grafikus foglalkoztatására, mert valamennyi fejlesztés során szükséges elemet elő tudok állítani. PHP, CSS, SCSS, Javascript ismeretem lehetővé teszi komplett front -és backend kódok elkészítését a megrendelő személyes elvárásai alapján.

Pocsai Attila

Projektmenedzser
Andragógus, felnőttképzési tanácsadó

2007 óta tevékenykedem a legkülönbözőbb – kiemelten a felnőttképzési és humánfejlesztési – projektek fejlesztése, tervezése, megvalósítása területén. Projektfejlesztőként és projektmenedzserként 2013 óta veszek részt európai uniós és szabadpiaci projektek megvalósításában. Felnőttképzési szakértőként a képzési területek jogszabályoknak megfelelő működését, magas színvonalú képzési szolgáltatások biztosítását támogatom. Különösen kedvelt szakterületem a képzésmarketing és a humánfejlesztési projektek támogatása, népszerűsítése.

Kérjen ajánlatot!

  Olvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.

  Elfogadom

  Google Partner – Google minősítés

  A LizWeb Online Marketing & Webfejlesztés Google-partner jelvény kiérdemeléséhez szükséges összes követelményt teljesítette.

  Az optimalizálási pontszám legalább 70%-os, ami bizonyítja ügyfeleik fiókjainak jó teljesítményét. Emellett az elmúlt 90 napban legalább 10 000 USD hirdetési költséget kezeltek, ami mutatja, hogy segítenek ügyfeleiknek az új növekedési lehetőségek felismerésében és sikerük fenntartásában. Továbbá fiókszakértővel és Google Ads-minősítéssel rendelkezik, bizonyítva szakértelmüket ezen a területen.

  Elérhetőségek:

  Krenák Erzsébet
  Iroda:  2162 Őrbottyán, Damjanich utca 2.
  Tel.: +36 309 316 924
  E-mail: info@lizweb.hu
  Adószám: 67046298-1-33

  Pável Tibor
  Iroda: 2162 Őrbottyán, Damjanich utca 2.
  E-mail: info@lizweb.hu
  Adószám: 68335890-1-33

  LizWeb Online Marketing & Webfejlesztés Kft.
  Cím: 2162 Őrbottyán, Damjanich utca 2.
  Cégjegyzékszám: 13-09-228644
  Adószám: 32339288-2-13

  Referenciák

  Online marketing
  Online marketing
  Online marketing
  madoco
  Online Marketing- Step együttes

   

  Kérjen személyre szabott ajánlatot! Kattintson ide!

  2797
  millió Facebook
  felhasználó a világon 2021-ben
  6.75
  millió Facebook
  felhasználó Magyarországon 2021-ben
  225
  ezer képet töltenek fel
  naponta az Instagramra